Posta eGazete

iOS için Posta Gazetesi Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 14.8 MB
  • Sürüm 8.2.5
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Dogan Gazetecilik A.S.

Posta eGazete indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Posta eGazete uygulaması ile Türkiye' nin en gerçek ve en kaliteli yayın yapan haber gazetesi olan Posta gazetesini mobil cihazınızdan okuyabilir ve güne dünyanın nabzını tutarak başlayabilirsiniz.

Türkiye' nin özgün habercilik anlayışı çerçevesinde yenilikçi haber yapan gazetesi Posta Gazetesinin mobil uygulaması olan Posta eGazete uygulamasını iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza indir butonuna basarak çok kolay ve hızlı şekilde yükleyebilir ve sürekli güncellenen yapısı ile size en sıcak ve en güncel haberleri sunan Posta eGazete uygulamasına sahip olabilirsiniz.

Dilediğiniz her yerde ve her zaman gazete okumanın  keyfini yaşamanız için siz haber seven kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş olan Posta eGazete uygulamasını iOS cihazlarınızda ilk yedi gün tamamen ücretsiz olarak kullanabilir, sonra ister aylık 5.49 TL. karşılığında, ister yıllık 59.99 TL. abonelik ücreti karşılığında sınırsızca okuyabilirsiniz. Kolay kullanım özelliğine sahip olan uygulama ile gazete okuma keyfini yaşamak için hemen indir butonuna basmalısınız.

Posta eGazete indir